Alumnit

Alumnilla tarkoitetaan yliopistosta valmistunutta henkilöä.

Kiltaa vastaava yhteisö alumnin arjessa on Tampereen Tietojohtamisen Alumni ry, tai tuttavallisemmin Tijoalumnit. Tijoalumnit tekevät aktiivista yhteistyötä kiltamme kanssa, muun muassa erilaisten tapahtumien ja projektien kautta. Esimerkiksi killan 10v ja 20v historiikit, sekä vuosittain yhdessä valittava Pro Tietojohtaja ovat hyviä esimerkkejä tehdystä yhteistyöstä. 

Tijoalumnit järjestävät jäsenilleen mm. AfterWork–tapahtumia sekä kahdesti vuodessa järjestettävän alumnitapaamisen. Tapahtumia järjestetään sekä Tampereella että Helsingissä ja niihin ovat tervetulleita jäsenten lisäksi myös alumnitoiminnasta kiinnostuneet opiskelijat.

Lue lisää ja liity: tijoalumni.fi/liity-mukaan/

Facebook: Tietojohtaja-alumnit

 

Missä voin tavata Tijoalumneja?

Tijoalumneja tapaa parhaiten Tijoalumnien vuosikokouksissa ja aftereilla. Näihin ja lähes kaikkiin muihinkin Tijoalumnien tapahtumiin olet opiskelijana tervetullut ilman jäsenyyttäkin.

Omien tapahtumien lisäksi Tijoalumneilla on jokin verran yhteistapahtumia killan kanssa, seuraa siis Man@gerin tapahtumatarjontaa! Kiinnitä siis huomiota erityisesti tapahtumin, joiden nimessä vilahtaa maaginen termi – Alumni. Myös killan vuosijuhlat – varsinkin isommat – keräävät usein joukon Tijoalumneja paikalle.

Näiden lisäksi todennäköisesti törmäät Tijoalumneihin esimerkiksi harkkatöiden yhteistyöyrityksissä, kesätyöpaikoilla tai rekrymessuilla. Ei tartte jännittää – tuu jutulle!

 

Kenelle Tijoalumnien jäsenyys sopii?

Tijoalumnien jäsenyys sopii sinulle, jos haluat tavata muita tietojohtamista opiskelleita tyyppejä uran eri vaiheista. Tarjoamme toimintaa ja sisältöjä niin vapaa–ajan tapahtumista kiinnostuneille kuin ammatillisen verkoston tukea hakeville jäsenille.

Tietojohtamisen opiskelijana olet tervetullut liittymään jäseneksi koska vain!

 

Alumnius tuntuu edelleen kaukaiselta, onko Tijoalumneista minulle hyötyä jo opiskelijana?

Ymmärrämme että alumnijärjestö ei tunnu välttämättä opiskellessa houkuttelevalta. Ei huolta, keskity opiskelijaelämään täysin rinnoin – olemme olemassa kun tarvitset meitä.

On kuitenkin hyvä tiedostaa, että Tijoalumnit voivat auttaa sinua kun tarvitset esimerkiksi yhteistyötahoa tai haastateltavia harkkatyölle tai kandiin. Meiltä löytyy myös paljon ajatuksia siitä, mitä tietojohtaminen on työelämässä sekä ennen kaikkea näyttöä siitä että sitseillä voi käydä vaikka olisi valmistunut ja Tietojohtajana voit tehdä urallasi oikeastaan mitä vain.