Tiedon Polku –kumppaniksi

Tiedon polku on Tietojohtajakilta Man@gerin ja yritysten välinen yhteistyömuoto. Sen tarkoituksena on mahdollistaa opiskelijoiden ja yritysten välinen tiivis yhteistyö läpi opiskeluajan sekä lähentää yrityksiä ja Tietojohtamisen opiskelijoita.

Miten yhteistyö toimii?

Tietojohtajakilta Man@ger tarjoaa Tiedon polku -yhteistyökumppaneilleen joustavia ja täysin räätälöitävissä olevia yhteistyövaihtoehtoja. Sopimus rakennetaan siten, että yhteistyö palvelee molempien osapuolten etuja. Parhaiten yhteistyömuodoista saa lisätietoa kysymällä niistä suoraan killan yritysvastaavalta, joka vastaa mielellään kysymyksiinne.

Yrityksen näkyminen Man@gerin jäsenten keskuudessa varmistetaan aktiivisella yhteistyöllä ja monipuolisilla mahdollisuuksilla tulla esille. Yritysten on mahdollista mainostaa itseään esimerkiksi opiskelijoiden haalareissa, killan lehdessä, useissa tapahtumissa, sähköpostilistoilla ja kiltahuoneella. Parhaimmillaan se tuottaa molemminpuolista etua kestävänä ja jatkuvana yhteistyönä. Pyrimme aina kehittämään yhteistyömallejamme ja siten luomaan yrityksille uusia tapoja tiivistää yhteistyötä killan kanssa.

Miksi yhteistyö kannattaa?

Tiedon polku -yhteistyömuoto tarjoaa yrityksille erinomaisen mahdollisuuden rakentaa kestävä yhteistyösuhde ainejärjestön ja sen kautta myös tietojohtamisen koulutusohjelman opiskelijoiden välille, parantaa imagoa opiskelijoiden silmissä, lisätä yrityksen näkyvyyttä sekä turvata tulevaisuuden osaaminen verkostoitumalla potentiaalisiin tuleviin työntekijöihin jo opiskeluvaiheessa. Tiedon polku -yhteistyön avulla yrityksillä on loistava mahdollisuus kasvaa opiskelijoidemme keskuudessa yhdeksi halutuimmaksi ja tavutelluimmaksi tulevaisuuden työnantajaksi. Yhteistyön avulla yrityksellä on mahdollisuus lisätä tunnettavuuttaan tulevaisuuden työntekijöiden, asiakkaiden sekä päättäjien keskuudessa.

Mitä seuraavaksi?

Jos kiinnostuit mahdollisuuksista rakentaa yhteistyötä Tietojohtajakilta Man@gerin kanssa, ota rohkeasti yhteyttä yritysvastaava@tietojohtajakilta.net.

Yhteistyökumppanit

aTalent Recruiting auttaa nuoria korkeakoulutettuja löytämään oman alansa työpaikan. Tarjoamme työmahdollisuuksia osa-aikaisista opintojen oheen sopivista töistä kesätöihin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin. Liity rekisteriimme sivuillamme ja olet askeleen lähempänä unelmiesi työpaikkaa!

Lue lisää osoitteessa atalent.fi

ABB on teknologiajohtaja, joka edistää teollisuuden digitalisaatiota. Innovointimme on jatkunut yli 130 vuoden ajan. ABB:llä on neljä asiakaskeskeistä globaalisti johtavaa liiketoimintaa: Electrification, Industrial Automation, Motion ja Robotics & Discrete Automation, joita tukee yhteinen, digitaalinen ABB Ability™ -alusta. ABB:n Power Grids -liiketoiminta divestoidaan Hitachille vuonna 2020. ABB toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 147 000 henkilöä.

Lue lisää osoitteessa: abb.fi

Lue lisää osoitteessa accenture.com

We are BearingPoint.

Entrepreneurial minds, passionate and easy-going consultants is what we are, and global management and technology consulting is what we do!

BearingPoint has a global consulting network with more than 10,000 people and supports clients in over 75 countries, engaging with them to achieve measurable and sustainable success.

Read more at bearingpoint.com

Lue lisää osoitteessa capgemini.com

CGI on globaali it-konsultointiyritys, joka tuottaa palveluja hyvin monialaisesti asiakkaiden it- ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. CGI:llä on lähemmäs 80 000 asiantuntijaa 40 eri maassa, joista 4000 Suomessa. Palkkaamme vuoteen 2020 mennessä 1 000 nuorta osaajaa Future Talent-trainee ohjelmaan, pyrkimyksenämme auttaa nuoria uransa alkuun. Tarjoamme lukuisia erilaisia tehtäviä eri puolilla Suomea.

Lue lisää osoitteessa cgi.fi

Deloitte tarjoaa asiakkailleen palveluita liittyen konsultointiin, yritysjärjestelyihin, riskienhallintaan, tilintarkastukseen ja vero- ja lakipalveluihin. Suomessa meitä deloittelaisia on reilut 600, globaalisti huimat 330 000. Asiantuntijoidemme arki koostuu projektiluonteisesta työstä ja uskomme yksilöiden vahvuuksien tunnistamiseen osana coaching-kulttuuriamme.

Etsimme 2x vuodessa uusia osaajia 3-6 kuukauden mittaisiin Trainee-jaksoihin. Tietojohtamisen opiskelijoita ovat yleensä kiinnostaneet esimerkiksi kyberturvallisuuden, IT-tarkastuksen, teknologiakonsultoinnin ja analytiikkatiimimme tarjoamat Trainee-mahdollisuudet.

Lue lisää osoitteesta deloitte.fi 

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Meitä digialaisia on yli 1 200 ja meillä jokainen on Senior Trainee. Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. Rakennamme uutta ja näytämme suuntaa sinne, minne maailma on menossa, teknologioiden ja ihmisten yhteispelillä.

Lue lisää osoitteesta digia.com

EY on globaali tilintarkastuksen, verotuksen, juridiikan, yritysjärjestelyiden sekä liikkeenjohdon konsultoinnin asiantuntija. Suomessa olemme alamme johtavia yrityksiä ja meillä on koko maan kattava verkosto: yli 1000 asiantuntijaa. Korkealaatuiset palvelumme vahvistavat luottamusta pääomamarkkinoiden ja talouden toimintaan kaikkialla maailmassa. Työllämme rakennamme parempaa työ- ja liike-elämää sekä toimivampaa maailmaa asiakkaillemme, omalle henkilöstöllemme ja yhteisöille, joissa toimimme.

Lue lisää osoitteesta ey.com

Lue lisää osoitteesta futuriot.com

Gofore on digitalisaation asiantuntijayritys, joka tarjoaa uuden ajan palveluita yksityisen ja julkisen sektorin toimijoille muutoksen kohtaamiseen. Missiomme on muuttaa maailmaa paremmaksi digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla. Palvelumme kattavat koko arvoketjun – johdon konsultoinnista palveluiden muotoiluun ja rakentamiseen sekä pilvipalveluihin. Goforelaisia on Helsingissä, Jyväskylässä, Tampereella, Turussa sekä ulkomaisilla toimistoilla lähes 600. Suomen paras ja Euroopan toiseksi paras työpaikka Great Place to Work® 2017 -tutkimuksessa vuonna 2017.

Lue lisää osoitteesta gofore.com

Lue lisää osoitteesta leanware.fi

Oscar Software on suomalainen ohjelmistopalveluyritys, joka tarjoaa pk-yrityksille toiminnanohjausratkaisuja, verkkoliiketoiminnan ratkaisuja sekä liiketoimintapalveluja, kuten taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja digitaalisen markkinoinnin palveluja.

Oscarilla työskentelee opiskelijoita muun muassa Oscarin omassa tuotekehityksessä ja Oscar Talousosastolla®. Oscarilla opiskelija pääsee yhdistämään opinnot ja käytännön työtehtävät ja kehittymään niiden kautta oman alansa ammattilaiseksi. Töitä on tarjolla ympäri vuoden joustavasti opintojen oheen.

Lue lisää osoitteesta oscar.fi

Pinja on teknologiayhtiö joka keskittyy digitalisaatioon ja teollisuuden uudistamiseen.

Asiakkaamme ovat teollisia toimijoita, jotka haluavat hyödyntää teknologiaa ja uusia liiketoimintamalleja kilpailijoitaan nopeammin ja tehokkaammin.

Olemme vastuullisesti toimiva ja luotettu kumppani. Tehostamalla asiakkaidemme toimintaa autamme heitäkin kestävämpään liiketoimintaan maailmassa, joka tarvitsee vastuullisia ratkaisuja nyt enemmän kuin koskaan.

Meitä on jo yli 500 Pinjalaista yli 10 paikkakunnalla Suomessa. Tule mukaan!

Lue lisää osoitteesta pinja.com

Profit Software on ohjelmistotalo, jonka kirkkain osaaminen löytyy finanssisektorilta sekä muilta yhteiskunnalle tärkeiltä toimialoilta. Koodarimme, konsulttimme ja analytiikan asiantuntijamme auttavat asiakkaitamme digitalisoimaan palveluitaan ja toimintojaan, ja olemmekin asiantuntijaroolissa mukana vaikuttamassa alojen tulevaisuuden kehitykseen. Profitlaisen tunnistaa auttavaisesta asenteesta niin työkavereita kuin asiakkaitakin kohtaan. Liity yli 230 asiantuntijan kasvavaan joukkoon!

Lue lisää osoitteessa profitsoftware.com

Sitowise on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo. Suunnittelemme älykkäitä kaupunkeja ja elämisen tiloja, joissa arki on tahditettu kestävälle pohjalle. Operoimme kolmella liiketoiminta-alueella: kiinteistöt ja rakennukset, infrastruktuuri sekä digitaaliset ratkaisut.

Joka päivä yli 1900 eri alojen asiantuntijaamme yhdistävät voimansa, jotta liikenne, infra ja rakennukset tarjoavat parhaat puitteet turvalliselle ja huolettomalle arjelle. Haluamme nostaa älykkyyden ja vastuullisuuden rimaa, ja siksi visiomme on olla vastuullisin kumppani hyvinvoivan ympäristön kehittämisessä.

Lue lisää osoitteessa sitowise.com

Solita on teknologia-, strategia- ja designyritys.Valjastamme ihmisymmärryksen ja älykkäät teknologiaratkaisut palvelemaan parempaa elämää. Olemme muutosvoima, joka luo uusia toimintatapoja, palveluja ja teknologiaratkaisuja uudistaen yrityksiä ja yhteiskuntaa.

Vuonna 1996 perustettu Solita työllistää lähes 1000 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, ohjelmistokehityksen, analytiikan, pilvipalvelujen ja integraation erikoisosaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Belgiassa ja Saksassa.

Lue lisää osoitteessa solita.fi

Visma on eurooppalainen ohjelmistotalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visman kasvaessa vauhdilla, etsimme jatkuvasti tulevaisuuden osaajia. Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, kuulisimme mielellämme sinusta.

Kurkkaa urasivumme ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia InstagramissaFacebookissa & Twitterissä.