Tiedon Polku –kumppaniksi

Tiedon polku on Tietojohtajakilta Man@gerin ja yritysten välinen yhteistyömuoto. Sen tarkoituksena on mahdollistaa opiskelijoiden ja yritysten välinen tiivis yhteistyö läpi opiskeluajan sekä lähentää yrityksiä ja Tietojohtamisen opiskelijoita.

Miten yhteistyö toimii?

Tietojohtajakilta Man@ger tarjoaa Tiedon polku -yhteistyökumppaneilleen joustavia ja täysin räätälöitävissä olevia yhteistyövaihtoehtoja. Sopimus rakennetaan siten, että yhteistyö palvelee molempien osapuolten etuja. Parhaiten yhteistyömuodoista saa lisätietoa kysymällä niistä suoraan killan yritysvastaavalta, joka vastaa mielellään kysymyksiinne.

Yrityksen näkyminen Man@gerin jäsenten keskuudessa varmistetaan aktiivisella yhteistyöllä ja monipuolisilla mahdollisuuksilla tulla esille. Yritysten on mahdollista mainostaa itseään esimerkiksi opiskelijoiden haalareissa, killan lehdessä, useissa tapahtumissa, sähköpostilistoilla ja kiltahuoneella. Parhaimmillaan se tuottaa molemminpuolista etua kestävänä ja jatkuvana yhteistyönä. Pyrimme aina kehittämään yhteistyömallejamme ja siten luomaan yrityksille uusia tapoja tiivistää yhteistyötä killan kanssa.

Miksi yhteistyö kannattaa?

Tiedon polku -yhteistyömuoto tarjoaa yrityksille erinomaisen mahdollisuuden rakentaa kestävä yhteistyösuhde ainejärjestön ja sen kautta myös tietojohtamisen koulutusohjelman opiskelijoiden välille, parantaa imagoa opiskelijoiden silmissä, lisätä yrityksen näkyvyyttä sekä turvata tulevaisuuden osaaminen verkostoitumalla potentiaalisiin tuleviin työntekijöihin jo opiskeluvaiheessa. Tiedon polku -yhteistyön avulla yrityksillä on loistava mahdollisuus kasvaa opiskelijoidemme keskuudessa yhdeksi halutuimmaksi ja tavutelluimmaksi tulevaisuuden työnantajaksi. Yhteistyön avulla yrityksellä on mahdollisuus lisätä tunnettavuuttaan tulevaisuuden työntekijöiden, asiakkaiden sekä päättäjien keskuudessa.

Mitä seuraavaksi?

Jos kiinnostuit mahdollisuuksista rakentaa yhteistyötä Tietojohtajakilta Man@gerin kanssa, ota rohkeasti yhteyttä yritysvastaava@tietojohtajakilta.net.

Yhteistyökumppanit

aTalent auttaa nuoria korkeakoulutettuja löytämään oman alansa työpaikan. Tarjoamme työmahdollisuuksia osa-aikaisista opintojen oheen sopivista töistä kesätöihin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin. Liity rekisteriimme sivuillamme ja olet askeleen lähempänä unelmiesi työpaikkaa!

Lue lisää osoitteessa atalent.fi

FI:

ABB on johtava globaali teknologiayritys. Vauhditamme yhteiskunnan ja teollisuuden muutosta tuottavamman ja kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi. ABB yhdistää ohjelmistot sähköistyksen, robotiikan, automaation ja liikkeen portfolioonsa. Näin hyödynnämme teknologian mahdollisuudet suorituskyvyn nostamiseksi uudelle tasolle. Jo yli 130 vuotta menestyksekkäästi toimineen ABB:n tärkein voimavara on sen 105 000 ammattilaista yli 100 maassa.

ABB tarjoaa uramahdollisuuksia opiskelijoille ja ammattilaisille useilla eri koulutustaustoilla. ABB:llä pääset työskentelemään mielenkiintoisten työtehtävien parissa, kansainvälisessä työympäristössä, mukavien ja ammattitaitoisten kollegojen kanssa. Lisätietoa tarjoamistamme uramahdollisuuksista löydät osoitteesta https://careers.abb/fi

EN:

ABB is a leading global technology company that energizes the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future. By connecting software to its electrification, robotics, automation and motion portfolio, ABB pushes the boundaries of technology to drive performance to new levels. With a history of excellence stretching back more than 130 years, ABB’s success is driven by about 105,000 talented employees in over 100 countries.

ABB offers many career possibilities for students and professionals with different educational backgrounds. At ABB, you get to work with purpose in a multinational working environment with great colleagues. For more information on our career possibilities please visit https://careers.abb/fi

Lue lisää osoitteessa accenture.com

We are BearingPoint.

Entrepreneurial minds, passionate and easy-going consultants is what we are, and global management and technology consulting is what we do!

BearingPoint has a global consulting network with more than 10,000 people and supports clients in over 75 countries, engaging with them to achieve measurable and sustainable success.

Read more at bearingpoint.com

Lue lisää osoitteessa capgemini.com

Meillä voit rakentaa juuri omannäköistä urapolkuasi. Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman ja Suomen suurimpia IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiöitä. Tarjoamme vuosittain uransa alussa oleville osaajille monipuolisia uramahdollisuuksia muun muassa ohjelmistokehittämisen, kyberturvallisuuden sekä konsultoinnin parista. Ylpeänä voimme kertoa, että CGI valikoitui vuoden 2022 Universumin opiskelijatutkimuksessa 9. sijalle IT-opiskelijoiden ihanteellisimpien työnantajien listauksessa. Opiskelijat ja uransa alussa olevat ovat meille tärkeitä ja siksi tämä sijoitus merkitsee meille työnantajana erityisen paljon.

Käy tutustumassa meihin lisää osoitteessa www.cgi.fi/ura ja laita @cgi_fi seurantaan!

Deloitte on yksi maailman johtavista asiantuntijayrityksistä. Meitä deloittelaisia on maailmanlaajuisesti yli 345 000, joista Suomessa työskentelee 700. Palvelemme asiakkaitamme liikkeenjohdonkonsultoinnin, yritysjärjestelyiden, tilintarkastuksen, riskienhallinnan sekä vero- ja lakipalveluiden asiantuntijana. Menestyksemme ytimessä ovat huippuluokan osaaminen ja yhteistyön voima, joita tuemme coaching-kulttuurillamme.

Haemme uusia Traineita kaksi kertaa vuodessa kaikille palvelualueillemme. Tietojohtamisen opiskelijoita ovat yleensä kiinnostaneet esimerkiksi kyberturvallisuuden, IT-tarkastuksen, teknologiakonsultoinnin ja analytiikkatiimimme tarjoamat uramahdollisuudet.

Käy tutustumassa meihin lisää osoitteessa www.deloitte.fi ja somessa @DeloitteFinland!

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Meitä digialaisia on yli 1 200 ja meillä jokainen on Senior Trainee. Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. Rakennamme uutta ja näytämme suuntaa sinne, minne maailma on menossa, teknologioiden ja ihmisten yhteispelillä.

Lue lisää osoitteesta digia.com

EY on globaali tilintarkastuksen, verotuksen, juridiikan, yritysjärjestelyiden sekä liikkeenjohdon konsultoinnin asiantuntija. Suomessa olemme alamme johtavia yrityksiä ja meillä on koko maan kattava verkosto: yli 1000 asiantuntijaa. Korkealaatuiset palvelumme vahvistavat luottamusta pääomamarkkinoiden ja talouden toimintaan kaikkialla maailmassa. Työllämme rakennamme parempaa työ- ja liike-elämää sekä toimivampaa maailmaa asiakkaillemme, omalle henkilöstöllemme ja yhteisöille, joissa toimimme.

Lue lisää osoitteesta ey.com

Lue lisää osoitteesta futuriot.com

Gofore on digitalisaation asiantuntijayritys, joka tarjoaa uuden ajan palveluita yksityisen ja julkisen sektorin toimijoille muutoksen kohtaamiseen. Missiomme on muuttaa maailmaa paremmaksi digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla. Palvelumme kattavat koko arvoketjun – johdon konsultoinnista palveluiden muotoiluun ja rakentamiseen sekä pilvipalveluihin. Goforelaisia on Helsingissä, Jyväskylässä, Tampereella, Turussa sekä ulkomaisilla toimistoilla lähes 600. Suomen paras ja Euroopan toiseksi paras työpaikka Great Place to Work® 2017 -tutkimuksessa vuonna 2017.

Lue lisää osoitteesta gofore.com

Lue lisää osoitteesta leanware.fi

Oscar Software on suomalainen ohjelmistopalveluyritys, joka tarjoaa pk-yrityksille toiminnanohjausratkaisuja, verkkoliiketoiminnan ratkaisuja sekä liiketoimintapalveluja, kuten taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja digitaalisen markkinoinnin palveluja.

Oscarilla työskentelee opiskelijoita muun muassa Oscarin omassa tuotekehityksessä ja Oscar Talousosastolla®. Oscarilla opiskelija pääsee yhdistämään opinnot ja käytännön työtehtävät ja kehittymään niiden kautta oman alansa ammattilaiseksi. Töitä on tarjolla ympäri vuoden joustavasti opintojen oheen.

Lue lisää osoitteesta oscar.fi

Pinja on teknologiayhtiö joka keskittyy digitalisaatioon ja teollisuuden uudistamiseen.

Asiakkaamme ovat teollisia toimijoita, jotka haluavat hyödyntää teknologiaa ja uusia liiketoimintamalleja kilpailijoitaan nopeammin ja tehokkaammin.

Olemme vastuullisesti toimiva ja luotettu kumppani. Tehostamalla asiakkaidemme toimintaa autamme heitäkin kestävämpään liiketoimintaan maailmassa, joka tarvitsee vastuullisia ratkaisuja nyt enemmän kuin koskaan.

Meitä on jo yli 500 Pinjalaista yli 10 paikkakunnalla Suomessa. Tule mukaan!

Lue lisää osoitteesta pinja.com

Profit Software on ohjelmistotalo, jonka kirkkain osaaminen löytyy finanssisektorilta sekä muilta yhteiskunnalle tärkeiltä toimialoilta. Koodarimme, konsulttimme ja analytiikan asiantuntijamme auttavat asiakkaitamme digitalisoimaan palveluitaan ja toimintojaan, ja olemmekin asiantuntijaroolissa mukana vaikuttamassa alojen tulevaisuuden kehitykseen. Profitlaisen tunnistaa auttavaisesta asenteesta niin työkavereita kuin asiakkaitakin kohtaan. Liity yli 230 asiantuntijan kasvavaan joukkoon!

Lue lisää osoitteessa profitsoftware.com

Sitowise on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo. Suunnittelemme älykkäitä kaupunkeja ja elämisen tiloja, joissa arki on tahditettu kestävälle pohjalle. Operoimme kolmella liiketoiminta-alueella: kiinteistöt ja rakennukset, infrastruktuuri sekä digitaaliset ratkaisut.

Joka päivä yli 1900 eri alojen asiantuntijaamme yhdistävät voimansa, jotta liikenne, infra ja rakennukset tarjoavat parhaat puitteet turvalliselle ja huolettomalle arjelle. Haluamme nostaa älykkyyden ja vastuullisuuden rimaa, ja siksi visiomme on olla vastuullisin kumppani hyvinvoivan ympäristön kehittämisessä.

Lue lisää osoitteessa sitowise.com

Solita on teknologia-, strategia- ja designyritys.Valjastamme ihmisymmärryksen ja älykkäät teknologiaratkaisut palvelemaan parempaa elämää. Olemme muutosvoima, joka luo uusia toimintatapoja, palveluja ja teknologiaratkaisuja uudistaen yrityksiä ja yhteiskuntaa.

Vuonna 1996 perustettu Solita työllistää lähes 1000 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, ohjelmistokehityksen, analytiikan, pilvipalvelujen ja integraation erikoisosaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Belgiassa ja Saksassa.

Lue lisää osoitteessa solita.fi

Visma on eurooppalainen ohjelmistotalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visman kasvaessa vauhdilla, etsimme jatkuvasti tulevaisuuden osaajia. Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, kuulisimme mielellämme sinusta.

Kurkkaa urasivumme ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia InstagramissaFacebookissa & Twitterissä.

FI:

Knowit on pohjoismainen, paikallisesti toimiva konsultointiyritys, joka tukee yrityksiä ja organisaatioita digitaalisessa muutoksessa. Tehtävämme on rakentaa kestävää ja inhimillistä yhteiskuntaa digitalisaation keinoin. Suomessa noin 500 knowitlaisen voimin helpotamme ihmisten jokapäiväistä elämää luomalla vastuullisia, turvallisia ja innovatiivisia ratkaisuja.

We are Makers of a sustainable future

EN:

Knowit is a Nordic powerhouse for the digital solutions of the future. Our vision is to create a sustainable and humane society through digitalization and innovation. In Finland, nearly 500 Makers support customers in the digital transformation, simplify everyday life for people and create secure and innovative solutions enabling a sustainable future.

We are Makers of a sustainable future