Haku hallitukseen

Hallitushalukkuus

Huh! Oheisella lomakkeella voit ilmoittaa halukkuudestasi ensi vuoden hallitukseen. Lomakkeen täyttäminen ei maksa mitään, ei sido mihinkään eikä sillä varsinkaan häviä mitään.

Tämä härpäke on täysin irrallinen kaikesta virallisuudesta. Hallitukseen voi hakea myös ilman lomakkeen täyttöä, tämä sivu on vain maailman paras paikka itsensä mainostamiseen ja tunnetuksi tekemiseen. Erityisesti varsinaisen hallituksen pesteistä kiinnostuneiden kannattaa ilmaista halukkuutensa viimeistään 5.11. jotta hallituksenmuodostajaehdokkaat osaavat ja ehtivät haastatella kaikki kiinnostuneet.

Hallitus?

Hallitus on killan päättävä elin, jonka toimikausi on yksi kalenterivuosi. Killan varsinainen noin yhdeksän hengen hallitus valitaan syksyn yleiskokouksessa. Nykyinen vaalitapa on, että jäsenistö äänestää yleiskokouksessa keskuudestaan hallituksenmuodostajan, joka ehdottaa hallitusta vuodelle 2024. Pian tämän jälkeen vastavalittu hallitus kerää itselleen joukon toimihenkilöitä, jotka käytännössä ovat kaikessa mukana missä hallituskin. Puhuttaessa killan hallituksesta tarkoitetaankin yleensä tätä toimareiden ja hallituksen muodostamaa überhupaisaa porukkaa.

Hallitukseen voivat hakea kaikki killan jäsenmaksun maksaneet, ja toimihenkilöksi voidaan valita myös jäsenistön ulkopuolinen henkilö. Myös fuksit ovat erittäin tervetulleita hakemaan mukaan kiltatoimintaan! Aikaisemmat hallitukset ja hallituspestit voi käydä kurkkaamassa täältä, alakohdasta ”Vanhat hallitukset”.

Ilmoita halukkuutesi hallitukseen 2024!

Halukkuutensa jo ilmoittaneet

Esi merkki hakijaHallitus pestiHei, Näin haet hallitukseen, tämä hakemus on esi merkki hakemus. Haen hallitus pestiin. Olisin hyvä hallitus pestissä, koska olen tyyppien mersu.
Anni VierimaaPuheenjohtajaTerve! Olen Anni Vierimaa, kolmannen vuoden Man@geri ja nykyisen killan hallituksen rahastonhoitaja. Tällä lomakkeella haen hallituksenmuodostajaksi, sekä killan hallituksen puheenjohtajaksi vuodelle 2024. Puheenjohtajan pesti on minua kiinnostanut jo pidemmän aikaa, sillä hallitustoiminnassa mukana ollessa palo tehdä laajempia ja isompia juttuja on vain kasvanut, ja puheenjohtajana haluaisin päästä kehittämään toimintasuunnitelman projekteja, sekä viedä paria muutakin kehitysideaa eteenpäin. Koen olevani helposti lähestyttävä henkilö ja tulen toimeen monenlaisten ihmisten kanssa, ja sen lisäksi olen onnistunut oppimaan järjestöhommista kaikenlaista. Haluan muodostaa yhteiset päätökset aina keskustelun ja yhteisen näkemyksen pohjalta, ja haluankin edistää avointa keskustelua killan sisällä. Hallituksen toimintaa haluan ylläpitää hyvänmielentoimintana, ja yritänkin edistää mentaliteettia "hommat hoidetaan ja muuten ollaan kuin Ellun kanat", ja otetaan asiat oikealla vakavuudella. Killan tilannehan on tällä hetkellä oikein valoisa monessa suhteessa, ja vuonna 2024 haluaisin ylläpitää kiltamme mahtavaa yhteishenkeä ja tehdä asiat pilkkeellä silmäkulmassa, perinteitä kunnioittaen. Minulle Man@ger on ollut kuin toinen koti, ja minulle tärkeää on ylläpitää kiltamme lämmintä ilmapiiriä ja mahdollistaa siten ne omat huikeat muistot killasta myös nykyisille ja tuleville Man@gereille. Jauhan mielelläni lisää, mutta säästetään rivitilaa tässä eli tulkaa juttelemaan ja kyselemään, ja tulkaahan ylkoon äänestämään killan asioista! Sit se Man@ger CV: Rahastonhoitaja 2023 Kiltavastaava 2022 Vujutiimi 2022 Tuutori 2022-2023 Jäynä- ja kinda Härwelitiimi 2022 Erinäiset muut projektitiimit Pronssinen pienoismerkki 2021 aktiivisesta killan sohvien kuluttamisesta 🙂 “Todistetusti Kävin Kolmioilla” – Selkäranka-sertifikaatti since 2021 (sittemmin muutettu “Selkäranka katkaistu, eksyin Herwantapeliin”-sertifikaatiksi) Emäteemu 2022 Ekana nukkumaan-mitali kesätapossa 2022
Ville RintalaFuksikapteeniHellurei vaan!! Mää oon Ville Rintala, Man@gerin kolmosvuotinen opiskelija ja tällä hetkellä toimin fuksitoimarina. Tämän nykyisen pestin puitteissa haenkin ensi vuoden hallitukseen fuksikapteeniksi! Ensimmäisen kerran fuksitoiminnasta kiinnostuin jo itse fuksina silloin mietinkin, että pitäisikö hakea fuksitoimariksi. Se haku kuitenkin meni ikävästi ohi, mutta olin kuitenkin tutorina ja tutoroinnin aikana kiinnostuin vain enemmän fuksitoiminnan parissa pööpöilemisestä ja sen takia hainkin fuksitoimariksi. Nyt fuksitoimarin hommia tehneenä olen edelleen kiinnostunut pitämään yllä ja kehittämään jo olemassa olevaa Man@gerin fuksitoimintaa. Pidän itseäni kaikki huomioon ottavana ja se on yksi syy siihen, miksi tykkään fuksitoiminnasta niin paljon. Minulle on tärkeää, että tulevat ja nykyiset fuksit löytävät oman paikkansa Man@gerilta, mutta myös yleisesti Tampereen yliopistolta. Sen lisäksi haluan, että uudet opiskelijat näkevät ja kokevat Hervannan mahtavan opiskelijakulttuurin! Näihin sanoihin ja tunnelmiin lausun lopuksi mun Man@ger CV:n: Fuksitoimari 2023, Vujutiimi 2022-2023, Tutor 2022-2023, Jäynä- ja Härwelitiimi 2022. Muuta huomion arvoista: Man@gerin yksi parhaimmista Mario Kart pelaajista (tulkaa osoittamaan tää valheeksi kiltapäivänä 31.10.2023)
Laura NyrhiläOpintovastaavaMoikka, olen Laura Nyrhilä ja kolmannen vuoden opiskelija Man@gerilta. Tällä hetkellä pääasiallinen vastuuni on huolehtia killan hyvinvoinnista hyvinvointitoimarin pestissä. Olen ihmisenä hyvin sanavalmis ja tarpeen tullen en pelkää ilmaista omaa mielipidettäni, josta syystä järjestön edunvalvonta ja kiltamme edustaminen ei varmasti tuottaisi ongelmia. Lisäksi haluan ylläpitää jäsenistön ja yksikön välistä kommunikaatiota sekä järjestää jäsenille mahdollisuuksia päästä kertomaan mielipiteitään yksikön edustajille sekä näin päästä vaikuttamaan matalalla kynnyksellä opintoihin. Tässä olisi vielä CV meikän hommista: Härwelitiimin jäsen 2022, tuutori 2022-2023, Case Fakto tiimin jäsen 2022, Pronssisen kunniamerkin saaja 2022, Emäteemu 2022, hyvinvointitoimari killan hallituksessa 2023-2024, Talouskerho Markan sihteeri 2023-2024.
Siiri PirkkamaTapahtumavastaavaHei! Olen Siiri Pirkkama ja kolmannen vuoden Man@gerilainen. Tällä hetkellä toimin killan ulkosuhdetoimarina tapahtumatiimin jäsenenä. Nykyisen pestin mukana karttuneen kokemuksen innoittamana haen killan tapahtumavastaavaksi. Olen nykyisessä pestissäni kuljettanut Man@gerilaisia ympäri suomea kotimaan RankkaXQ:lla sekä ATK-YTP:llä sekä pitänyt huolta managerin maineesta kansallisesti. Man@gerin killan sohvia toisena kotinani pitävänä minulla on innostusta panostaa killan jäsenten hyvinvointiin (ja ajoittain pahoinvointiin) järjestämällä jäsenistölle viihdettä. Haluan jatkaa kiltamme loistavan maineen ylläpitämistä myös Tampereen yliopiston sisällä, sekä myös sen ulkopuolella ja jatkaa muiden kiltojen kanssa yhteistyössä tapahtumien järjestämistä huoltaen killan yhteishenkeä perinteisiä Man@ger-tapahtumia vaalien. Kuitenkin tapahtumavastaavan pestissä erityisesti haluaisin viedä loppuun itse aloittamani projektin oman alamme yhteistoimintapäivistä, jota pääsisin vastaavan pestissä työstämään toden teolla. Lisäksi minulla on myös kokemusta tiimin vetämisestä työelämän puolelta. Man@ger CV: 2023, härwelitiimi 2022, ulkosuhdetoimari 2023, siltojen polttaja (ei oikeesti), Emäteemu 2022
Henri KatajistoSaunavastaavaMoro oon Henri Porist. Ny si ottasi to saunavastaava homma ku nää erelliset loppuu kivast. Kyl mää siihe iha hyvä oisi ku toi saunakalja mul maistuu ain nii hyväst. Ja tosa ois mu ceeveet: tosa virkistystoimari hommas ny ollu vuode ja sit tosa edariski käyny. Sit kans tosa marka hallitukses ollu ulkosuhtei luomas. Syökää masaliisaa
Rasmus SalmiSihteeriTerve! Meikäläine on tosiaan Rasmus Salmi, toisen vuoden man@gerilainen ja haen hallituksen sihteeriksi. Tällä hetkellä toimin kiltatoimarina eli toisin sanoen maitovastaavana, mikä on ollut suuri kunnia ja kokemusta ON👍 karttunut paljolti vuoden aikana hallitustoiminnasta. Sihteerin paikka kiinnostaa, sillä olen TODELLA nopea kirjoittamaan, sillä sanoja tulee 15 sekunnissa 2-300 sekä ajatuksen juoksuni on vailla vertaansa. Kirjaimet ovat suuri intohimoni ja tykkäänkin lueskella aakkosia ja tavata sanoja iltaisin muutaman kaljan jälkeen. Jos jotain kiinnostaa CV:ni kiltatoimarin lisäksi voidaan siihen laittaa sellaiset asiat vielä kuin Emäteemu23 ja voittava Jäynätiimi23. Mottoni on usein hyvin relevantti ja se on saanutkin vaikutteita eräältä futisvaikuttajalta: Elossa ✌. Puhutaan kuitenkin vielä ihan vakavasti eli haluan antaa oman panokseni killan toimintaan sihteerin muodossa. Hakemus kellotettiin ja tulokseksi tuli 15 sekuntia joten näytöt on nyt annettu. Kiitos, että luit hakemukseni tänne asti. PS. Oon Suome aidost pääkaupungist Turust.
Simo SiitonenRahastonhoitajaMoro! Haen tällä lomakkeella rahastonhoitajaksi, koska (1) en ole koskaan hävinnyt Mario Kartissa killassa ja (2) pääsen todennäköisesti TETAPK:n läpi! Olen tuleva tonnin fuksi, kävin jo nakissa treekkareiden vujuilla! Kokemus kirjanpidosta saattaa saattaa minulla olla rajallista, mutta tykkään rahasta😎.
Sonja PereFuksikapteeniMoi! Olen Sonja Pere, kolmannen vuosikerran Man@ger. Toimin tällä hetkellä fuksitoimarin pestissä. Haen fuksikapteeniksi hallitukseen, koska kiltamme fuksitoiminta on minulle tärkeää ja haluan edistää jokaisen - uuden ja nykyisen - korkeakouluyhteisömme opiskelijan ryhmään kuuluvuuden tunnetta, ja auttaa kaikkia uusia fukseja pääsemään alkuun opiskelijaelämässä järjestämällä heille fuksivuoden. Olen toiminut viimeisen lukuvuoden ajan fuksitoimarina, ja olen mielestäni ollut siinä hyvä ja tehokas. Fuksitoimarina olen haalinut itselleni osaamista erilaisten tapahtumien, kuten bileiden ja hyvinvointitapahtumien järjestämisestä. Tätä kokemusta minulle on kertynyt myös aktiivisesta toiminnasta opiskelijajärjestössä. Fuksitoimarin tehtävissä pääsin seuraamaan fuksikapteenin työskentelyä ja opinkin häneltä paljon. Erityisesti pidin pestin sosiaalisuudesta, uusien ihmisten tapaamisesta ja siitä, että pääsin työskentelemään mahtavan tuutorporukan ja fuksitiimin kanssa ja kehittämään itseäni. Tiedän, että olisin oikea valinta fuksikapteeniksi, sillä olen innoissani ja motivoitunut pestiin, ja kokemukseni fuksitoimarina vahvisti tätä entisestään. Mielestäni hyvä fuksikapteeni on hyvä tiimityöskentelijä. Olen luonteeltani pitkäjänteinen ja kärsivällinen. Osaan ja myös uskallan ottaa vastuuta ja pidän itseäni pätevänä ja määrätietoisena tiiminvetäjänä, joka osaa ottaa kaikki huomioon. Vahvuuksiani ovatkin sosiaaliset taitoni sekä empatiakykyni. Minulla on jo ideoita ensi syksyn orientaatioviikon ja fuksivuoden kehittämiseksi. Haluan panostaa Mandecs-yhteistyöhön ja hyvään yhteishenkeen. Pidän teekkariudesta ja lähellä sydäntäni on erityisesti kotikiltani Man@ger. Haluan olla luomassa jokaiselle uudelle opiskelijalle lämpimän vastaanoton pieneen ja meille tärkeään kiltaamme.
Daniil TroshinYritysvastaavaHeissan! Daniil Troshin kirjottelee täällä. Olen Man@ger fuksi ja tällä hakemuksella haen yritysvastaavan pestiin. Olen kavereiden kesken tunnettu siitä, että jään suustani kiinni eli tykkään olla sosiaalinen. Jaarittelen paljon niitä näitä, mutta löytyy myös kolikon kääntöpuoli eli osaan olla myös vakavissani! Tämä pesti mahdollistaa tiivistä yhteistyötä eri yritysten kanssa mikä kiinnostaa hyvin paljon. Mitään aikaisempaa kokemusta ei ole, mutta olen sitäkin nälkäisempi oppimaan uutta! Nykyinen yritysvastaava on hoitanut hommansa mallikkaasti, joten tavoitteeni on täyttää hänen saappaansa!
Karri-Kasperi LehminiemiYritysvastaavaMoi! Olen Karri-Kasperi Lehminiemi ja halusin ilmoittaa kiinnostukseni yritysvastaavan halltuspestiin. Man@gerin fuksina moni asia on minulle vielä uutta, mutta niinkuin tähänkin asti, tapanani on ollut ottaa asioista selvää hyvällä fiiliksellä ja pilke silmäkulmassa. Tämän voi huomata aktiivisesta osallistumisesta erilaisiin tapahtumiin, mutta myös siitä, että minut löytää lähes päivittäin kiltahuoneelta tutustumasta niin fukseihin, kuin vanhemmankin vuoden opiskelijoihin. Innostusta hallitustoimintaan minulta löytyy roppakaupalla ja minusta saa tiimiin kuin tiimiin aktiivisen tekijän, joka ei jätä töitä puolitiehen. Oli kyseessä sitten heittäytymistä ja huumoria kapiaavat tapahtumat tai edustuskelpoisuutta ja aktiivisuutta vaativa ulkosuhteiden luonti, kaikkea lähdetään toteuttamaan täysillä. Aikaisempi kokemukseni luottamustoimista on rajoittunut lähinnä pikkulukion hallitustoimintaan, jossa olen toiminut esim. puheenjohtajana ja rahastonhoitajana, mutta kuten sanoin, haen Man@gerin hallitukseen ensisijaisesti oppimaan uutta ja luomaan järkkymätöntä ryhmähenkeä.
Kiia Keski-SikkiläviestintävastaavaMoikkuu! Oon Kiia, neljännen vuoden Man@geri ja nykyisen hallituksen opintovastaava. Tällä hakemuksella haen viestintävastaavan pestiin. Pesti on minua kiinnostanut jo jonkin aikaa ja näen, että siinä olisi vielä paljon kehitettävää. Koen, että nyt pestiin olisi hyvä mahdollisuus päästä vaikuttamaan toimintasuunnitelmassa olevan viestintäsuunnitelma-projektin kautta. Olisi tärkeää, että killalla oon yhteneväinen viestintä ja että viestintäkanavia, kuten viikkistä ja tiedotuskanavaa ei pommiteta liikaa. Manager-CV: Opintovastaava ja varapuheenjohtaja (2023), teekkarivaltuusto (2023), tapahtumavastaava (2022), vujutiimi (2021, 2022, 2023), kaiken maailman projekteissa myös ollut esim useampi toimintasuunnitelmaprojekti, Killan kiistatta paras päiväunien nukkuja (nukun iha missä vaa), Emäteemu (2021, 2022) ja on myös lusmuiltu viime Wappuna 🙂
Emma KoskinenYritysvastaavaMoii! Haen tällä lomakkeella yritysvastaavaksi. Oon ensimmäisen vuoden Man@ger Emma, parhaillaan toimin haalaritiimin puheenjohtajana. Yritysvastaavana hoitaisin suhteet yrityksiin innokkaana ja tunnollisesti. HaTissa oon saanut jo arvokasta kokemusta yritysten kanssa toimimisesta ja tästä oon saanut hyvää palautetta myös yritysten suunnasta. Ihmisenä oon avoin ja tuun toimeen erilaisten ihmisten kanssa, harvoin jään sanattomaks. Aikatauluttaminen ja organisointi on mulle tärkeetä ylipäätään elämässä, niitä varmasti pääsee riittämiin hyödyntämään tässä pestissä. Mun motto: "Asialliset hommat hoidetaan, mutta muuten ollaan kuin Ellun kanat." Mielelläni antaisin jo fuksina oman panoksen killan toimintaan!
Aaro IkonenRahastonhoitajaMorjesta pöytään! Meitsi on Aaro, tokan vuoden Man@geri ja mulla on heränny tässä syksyn aikana kiinnostus tollasta rahastonhoitajan pestiä kohtaan. Melkein vuoden verran kerkesin toimimaan hallitusapulaisena ja taustapiruillessa huomasin aika usein miettiväni: mistä tämäkin tapahtuma saa rahansa, mihin nämäkin rahat menee. Mikäli täs nyt niin hullusti käy et saankin tän pestin, niin pidän killan rahat hellässä huomassa, mutta toisaalta haluun varmistaa et killan toiminnassa jokasella sektorilla on sopivasti rahaa (erityisesti saunatiimillä!). Sit tollasta CV:n tynkää: Hallitusapulainen ja siitä hyppy sporttivastaavaks 2023, vähä tuutorointia tälläkin hetkellä ja tos viime vappuna tuli yks jäynäkisa voitettuu ja emäteemu suoritettuu. Leikkiny lukkaria ja Talouskerho Markan puolelta haettu vähä kenttäkokemusta tähän rahiksen hommaa (talousarvio valmistuu kovaa tahtia).